Oldalak
ONE SOLUTION FOR ALL PARTS
    Menü
       Főoldal
       Cégünk
       Az üzlet fejlődése
       Karrier
       Termékek & Szolgáltatások
       Hírek, sajtóanyagok
       Felhasználók
       CAP szabvány

           Ügyfélszolgálat
     Helpdesk
     +36 1/203-3474
     support@teccom.hu
      


        Hírek, sajtóanyagok

     A stratágiai partnerség sikere... Hengstenberg

      A Hengstenberg csoport már a TecCom megalapítása után közvetlenül elküldte az első érdeklődését és megrendelését a TecCom rendszeren keresztül. A csoport nagy részt vállalt a TecCom termékek és szolgáltatások fejlesztésében is.

     Az Elektronikus Számla az érdeklődés középpontjában a független autóalkatrész piacon.

     Szeptembertől több mint száz érdeklődő vett részt mind ipari, mind kereskedői részről a TecCom promócióján, ahol a TecCom szakemberei bemutatták az előnyeit az elektronikus számlaküldésnek.

     A júniusi TecTDC Roadshow sikeresen zárult. Hatamas az érdeklődés a gyártók és a kereskedők részéről.

     Négy városban, a TecCom minden lényeges részletet bemutatott a 80 érdeklődőnek az elektronikus számlaküldés lehetőségéről.

     Automechanika 2008

     A TecCom örömmel hívja meg önöket a frankfurti Automechanika kiállításra szeptember 16-21. között. A legnagyobb nemzetközi autóipari kiállítás most ünnepli a huszadik évfordulóját


     Már elérhető: GERI motorhűtés és légkondícionálók

     A TecComfort supply 2008 áprilisi bevezetése után, a GERI Autokühler GmbH már TecCom-on keresztül is elérhetővé vált a kereskedők számára. A TecCom a független autóalkatrész piac vezető B2B rendszere egyszerűbb megrendelést és jobb szolgáltatást tesz lehetővé a jövőben a GERI Autokühler GmbH vevői számára.


     A Kelle Familia Kft. is a Comfort Order megrendelői modult választotta

     A Kelle Familia Kft. 50 éve működik sikeresen a piacon.

     A cég számára a vevők igényeinek maximális kielégítése mindig is fontos szerepet játszott, így döntöttek a Comfort Order modul megvásárlása mellett.

     A Szakál Met-Ál Kft. versenyképességét a TecCom integrációjával szeretné erősíteni

     A Szakál Met-Al Kft. személy- és haszongépjárművek, valamint mezőgazdasági és földmunkagépek motorikus alkatrészeinek kis- és nagykereskedelmével, valamint javításával foglalkozó magánvállalkozás.

     A cég garantált minőségű alkatrészekből rendezte be Kelet-Európa legnagyobb motorikus alkatrészraktárát, ahonnan az általunk képviselt cégek számos európai és tengerentúli autó- és teherautó gyárnak szállítják az alkatrészeket. Ügyfeleiknek gyors, pontos és automatizált kiszolgálást biztosítanak, mely szolgáltatást a TecCom Comfort Order moduljának integrációjával szeretnék tovább erősíteni. A jövőben a beszállítóik és a Szakál Met-Ál Kft. ügyviteli rendszere közötti kommunikáció egy elektronikus kapcsolaton keresztül fog végbemenni. Az integráció eredményeként a kereskedő partnerei érdeklődéseit és megrendeléseit a saját ügyviteli rendszeréből fogja elküldeni, a néhány másodpercen belül visszaérkező válaszok, a rendelkezésre állás, az ár, a szállítási határidő, illetve az elektronikus dokumentumok (rendelés visszaigazolása, szállítólevél, számla) pedig Szakál Met-Ál Kft. ügyviteli rendszerébe automatikusan bejátszhatók.

     Tippek & Trükkök a TecLocal 3.0-hoz . Felhasználók beállítása

     Egy új kollegának belépési jogosultságra van szüksége a TecLocalhoz?
     Vagy talán egy munkatárs felelősségi köre megváltozott és módosítani kell a felhasználói profilját?

     Ismerősek Önnek ezek a kérdések?

     Ez a cikk azt fogja Önnek bemutatni, hogy hogyan állítson be egy új felhasználót, milyen belépési jogok léteznek és hogyan lehet megváltoztatni a jelenlegi felhasználói profilt.

      

     2006. január 13.

     TecVerisigned - Biztonságos út az érvényes elektronikus számlák felé

     A független autóalkatrész piac valamennyi résztvevője számára kínálja a TecCom új megoldásként azt a költséghatékony opciót, mely szerint a jogi feltételek teljesítése mellett van lehetőség érvényes elektronikus aláírással és megfelelő titkosítással számlát előállítani. Mind a beszállítók, mind a megrendelők csökkenthetik a papír számlák mennyiségét, ezáltal jelentős költséget megtakarítva. A TecVerisigned keretében felhasználták a nemzetközi jogszabályok és előírások teljes számát annak érdekében, hogy megbízható és kifogástalan elektronikus számlát hozzanak létre. Az új szolgáltatás 2006 tavaszától vehető igénybe. További információk telefonon vagy e-mailben kérhetők.

      

     2005. december 14.

     A TecCom növekvő piaci jelenléte

     Több mint 260 beszállító és majdnem 6000 nagykereskedő csatlakozott eddig a TecCom rendszerhez

     2005 első 10 hónapjában 15 új beszállító és több mint 1000 nagykereskedő kezdte el a munkát a TecCommal. A legerősebb koncentráció Közép-Európában, különösen Franciaországban, Németországban és az Egyesült Királyságban volt tapasztalható. Erőteljes növekedésről számoltak be Olaszországban, Skandináviában, Lengyelországban és Magyarországon is.

      

     2005. december 14.

     Rendeléskövetés - Kövesse nyomon megrendeléseit elektronikus úton!

     2006. év elejétől a TecCom valamennyi TecLocal felhasználónak felajánlja azt a lehetőséget, hogy lekérhetik beszállítóiktól elektronikus úton küldött megrendeléseik státuszát. Éjjel-nappal, bármikor, amikor szükségét érzik, igénybe vehetik ezt a szolgáltatást.
     Ez a lehetőség sokkal szabadabb és követhetőbb megoldást kínál a TecLocal felhasználóknak. Fontos, hogy csak az SAP ügyviteli rendszert használó beszállítók támogatják ezt a funkciót!

      

     2005. november 18.

     Japanparts és Ashika - 2 újabb márka érhető el a TecCom rendszerén

     A koreai és japán autók mechanikus, elektromos és motor alkatrész specialistái 2005. május végétől használják a TecCom rendszerét. Japanparts a TecCom Comfort Supply megoldás mellett döntött, vagyis a TecCom szoftver teljes integrációját választotta a cége integrált ügyviteli rendszerébe. A TecCom hálózatán keresztül mind a Japanparts mind az Ashika márkák elérhetők. A cég ezzel is azt szeretné közvetíteni ügyfeleinek, hogy a TecCommal való együttműködés elején is a lehető legjobb és minél szélesebb körű szolgáltatást kívánja biztosítani a partnereinek.

      

     2005. november 18.

     CAP és TecCom - Közös megállapodás

     A TecCom felelősséget vállalt a CAP jövőbeni karbantartásáért és a kapcsolódó fejlesztésekért

     2005 végére a CAP (Common Aftermarket Protocol) project sikeresen befejeződött, teljesítve azt a célt, miszerint az autóalkatrész piacon sikerült az automatikus rendeléstovábbításra egy egységes szabványt definiálni illetve bevezetni. Ezek után a legfontosabb feladatnak a protokoll szélesebb körű használatának kiterjesztését tekintjük.

      

     2005. november 18.

     A TecCom az USA-t is meghódította

     Continental Teves az első olyan amerikai TecCom beszállító, aki támogatja a TecComon keresztül érkező ANSI X12 formátumú megrendeléseket.

     Egy sikeres projektbevezetés eredményeként az észak-amerikai Continental Teves november első felétől már képes a TecComon keresztüli ANSI X12 formátumú elektronikus megrendelések fogadására. Ezt az USA-ban használt EDI szabványt a TecConversion Center modul TXML formátumba konvertálja, majd egy TecCom interfész segítségével azt közvetlenül a Conti Teves SAP ügyviteli rendszerébe küldi.

      

     2005. október 12.

     Tippek és trükkök a TecLocal és az ügyviteli rendszer összekapcsolásához

     A TecComon keresztül küldött rendelések automatizálásához a legegyszerűbb és egyben költségkímélő megoldás, ha az ügyviteli rendszert egy interfész fájl segítségével összekapcsolja a TecCom rendszerrel.
     A TecCom ebben segít Önnek, sőt ezért fizetnie sem kell.
     Az egyedüli teendője, hogy a kollegáinktól kapott fájlt be kell illesztenie a TecLocal szoftver megfelelő mappájába. Ehhez sem programozási, sem informatikai tapasztalatra nincs szüksége.

      

     2005. október 12

     A Nissens is TecCom beszállító lett

     A dán székhelyű Nissenst, aki egyben a hűtő és fűtő alkatrészek specialistája, 2005. március végétől a TecCom beszállítók között üdvözölhetjük.

      

     2005. október 12.

     A Hella Hungária Kft. is a TecCom beszállító rendszer mellett döntött

     Megkezdődött a Hella Hungária Kft. TecCom beszállítói rendszerének bevezetése Magyarországon.
     Az új rendszer neve TecCom Classic Supply, melynek segítségével a megrendelőktől érkező érdeklődéseket és megrendeléseket a cég ügyviteli rendszere elektronikus úton fogadja, illetve azokat egy külső adatbázis segítségével eltárolja és megválaszolja. A project várhatóan október végével fog befejeződni.
     A Hella Hungária Kft. a németországi Hella KGaA Hueck @ Co első leányvállalata a közép-kelet-európai régióban. 1993-ban kezdte meg tevékenységét, ma már országos lefedettségű viszonteladói hálózattal rendelkezik. A Hella nevet a járműelektronika, a komplett járműmodulok és ezek alkatrészei tették ismertté a piacon.

      

     2005. október 12.

     Bárdi Autó Rt. is TecCom megrendelői rendszert vezet be

     A magyarországi autóalkatrész-kereskedelem egyik vezető szereplője, a Bárdi Autó Rt. is a TecComot választotta érdeklődéseinek és rendeléseinek automatizálására. A Comfort Order megrendelői modul segítségével a kereskedő az érdeklődéseket és megrendeléseket a saját ügyviteli rendszeréből küldi el, valamint a beszállítótól válaszként érkező elektronikus dokumentumokat az ügyviteli rendszer automatikusan átveszi és feldolgozza.
     A modul további sajátossága a rendeléstovábbító funkció, mely lehetővé teszi, hogy a partnerek rendelései - amennyiben a megrendelni kívánt termék nincs raktáron - automatikusan a Bárdi Autó Rt. beszállítói felé továbbítódjanak. Az így továbbrendelt termékekről a megrendelők a Bárdi Autó Rt. rendszerén keresztül külön értesítést kapnak.

      

     2005. október 12.

     A TecCom is jelen van a párizsi EquipAuto 2005 kiállításon

     Ezen a kétévente megrendezett szakmai fórumon a világ autóiparának döntéshozói találkoznak. Érdekesség, hogy az EquipAuto 2005, ebben az évben ünnepli 30. születésnapját.
     A párizsi nemzetközi járműipari és beszállítói szakkiállítás 2005. október 13-tól október 18-ig "Parc d'exposition de Paris Nord Villepinte" kiállítási területen tekinthető meg. A TecCom a Golda standján (4-es csarnok, 4-es folyosó, 10-es stand) várja a kedves érdeklődőket.

      

     2005. szeptember 9.

     A 2.3-nál korábbi TecLocal verziók jövő évtől megszűnnek

     A TecLocal felhasználók 2006. március 31-ig tudják használni a 2.3-nál alacsonyabb verziókat. 2006. április 1-től érdeklődési és megrendelési folyamatokat a 2.3-nál alacsonyabb TecLocal programmal TecCom rendszeren keresztül nem lehet továbbítani.

      

     2005. szeptember 9.

     A TecCom felhasználóitól "Jó" minősítést kapott

     Csaknem 600 cég vett részt Európa szerte az ez évi TecCom ügyfél-elégettségi felmérésen, melyben - hasonlóan az előző két évhez - az idén is pozitív visszajelzést kapott a TecCom, beleértve az összesített "jó" minősítést is. Az eredmények egyértelműen a TecCom konzekvens munkáját bizonyítják mind a megfelelő termékpaletta kínálat, mind a hatékony terméktámogatás tekintetében.

      

     2005. július 11.

     Olcsóbb és gazdaságosabb beszállítói megoldás - TecBasic Supply

     A beszállítók ezentúl minimális ráfordítással, de mégis gazdaságos megoldással válhatnak TecCom beszállítóvá. Az új beszállító rendszer neve TecBasic Supply, amely a kis-és közepes vállalatoknak kínál egy költséghatékony megoldást az érdeklődések és megrendelések elektronikus úton történő fogadására. Bővebb információ a +36/1/464-31-93-as telefonszámon kapható.

      

     2005. július 11.

     Bővült a magyarországi TecCom beszállítók köre a Sza-Co Kft.-vel

     A TecCom fejlődését és eredményes működését bizonyítja, hogy a TecCom-beszállítók száma 2 éven belül jelentősen megnőtt. Többek között a kecskeméti székhelyű Sza-Co Kft. is kilépett a TecCom nemzetközi piacterére, vagyis ez év második negyedévétől immár a Sza-Co Kft.-hez is TecComon keresztül juttathatják el megrendeléseiket és érdeklődéseiket az ügyfeleik.

      

     2005.május 18.

     Új TecCom-beszállító: VAN WEZEL AUTOPARTS

     Az 1945-ben alapított és Németországban 1972 óta aktív szerviz specialista cég 2005 áprilisa óta TecCom-on keresztül is elérhető. A bevezetés első lépcsőjében a német és osztrák partnerek kerültek bekötésre, érdeklődéseiket és megrendeléseiket ők már TecCom-on keresztül juttatják el a VAN WEZEL-hez.

      

     2005. május 18.

     Tippek és trükkök: TecLocal 3.0 kimenő napló

     A TecLocal 3.0 egyik fontos alapeleme a megrendelések és érdeklődések nyilvántartására használt kimenő napló. A naplóban nyomon követetjük megrendeléseinket, a dokumentumokat kinyomtathatjuk, MS Excel és Word formában exportálhatjuk, az xml-export segítségével pedig saját kimutatásokat készíthetünk.

      

     2005. május 18.

     Ingyenes oktatások az új TecLocal 3.0 partnereknek és a tapasztalt felhasználóknak

     A TecCom havi két alkalommal ingyenes oktatási lehetőséget kínál partnereinek, melynek célja a TecLocal megrendelő szoftver hatékony használatának elsajátítása. A TecCom minden érdeklődőt szeretettel vár, az új partnerektől egészen a tapasztaltabb felhasználókig, akik csak az ismereteiket szeretnék felfrissíteni, illetve az új funkciókat szeretnék megismerni.

      

     2005. május 18.

     Tapasztalatcsere: a TecCom-felhasználói tagozatok üléseztek

     Április végén a TecCom kereskedelmi és technológiai tagozatának tagjai közösen üléseztek. A találkozó célja a fejlesztési projektek áttekintése, illetve a felhasználók igényeinek egyeztetése volt.

      

     2005. április 18.

     Öt éves a TecLocal!

     Majdnem pontosan öt évvel ezelőtt jelent meg a TecCom b2b kereskedelmi platform kliens programjának első változata, akkor még TecCom Base Orderer System néven (a mai neve TecLocal 3.0). A program azóta több mint 20.000 megrendelőnek nyújt segítséget a mindennapi megrendelési feladatok zökkenőmentes lebonyolításában, a Föld számos országában.