Oldalak
ONE SOLUTION FOR ALL PARTS
    Menü
       Főoldal
       Cégünk
       Az üzlet fejlődése
       Karrier
       Termékek & Szolgáltatások
         Beszállítóknak
         Megrendelőknek
         Support
         Letöltések
       Hírek, sajtóanyagok
       Felhasználók
       CAP szabvány

           Ügyfélszolgálat
     Helpdesk
     +36 1/203-3474
     support@teccom.hu
      


        Termékek & Szolgáltatások

     A TecCom az autóalkatrész piacon résztvevő beszállítók és megrendelők részére széles termékpalettát kínál. Ezek a termékek és szolgáltatások hatékony segítséget nyújtanak a költségek csökkentésében, a reakcióidő és az adminisztrációs feladatok csökkentésében, valamint a vevői elégedettség növelésében. Az egyes termékek leírását a termékek információs oldalán találja.


     A TecCom fő terméke a megrendelések feldolgozására és elküldésére szolgáló TecLocal szoftver, amely segítségével az expressz- és raktárfeltöltő rendelések egy gombnyomással lebonyolíthatók. A folyamatok a szoftver ügyviteli rendszerbe történő integrációja révén teljesen automatizálhatók. A különböző adatformátumok, mint például a CAP vagy az EDI sem jelentenek problémát, mivel az egyik legújabb szolgáltatás, a TecConversion Center, ezen üzenettípusokat lefordítja és a TecLocal számára értelmezhető formába önti.

     A beszállítók számára a TecCom ezen felül a TecBusiness Monitor és a TecOrder Entry szolgáltatásokat ajánlja. A Business Monitor-ral a cégek a TecLocal működését követhetik nyomon. Az így kinyert adatokkal könnyűszerrel készíthetünk riportokat, a legegyszerűbb forgalmi- és kiszállítási fok analízistől egészen az elveszett üzletek kiértékeléséig. A TecOrder Entry szolgáltatás lényege a faxon vagy e-mail-ben beérkező megrendelések „átfordítása” TecLocal-megrendelésekké.
     Mind a beszállítók, mind a megrendelők számára érdekes megoldás lehet a web-alapú TecWarranty szolgáltatás, mely segítségével a reklamációs eseteket kényelmesen, egyszerűen, gyorsan rögzíthetjük, feldolgozhatjuk és kiértékelhetjük. Ez a garanciális eseteknél nagy átláhatóságot és gyors ügyintézést tesz lehetővé, a különböző médiumok alkalmazásából fakadó hátrányok kiküszöbölésével.

     Legújabb szolgáltatásunk a TecCMI (Közös Raktárkészlet Menedzsment = Collaborative Managed Inventory), amely a tervezési és előrejelzési folyamatok optimalizálásában segít, valamint egy igen szofisztikált eszközt ad a kereskedők és beszállítók kezébe a raktárkészletek optimalizálásához. A TecCMI az elmúlt időszak és az aktuális időpont adatai alapján dolgozik, különös tekintettel a megrendelésekre, az egyes termékekhez tartozó speciális tulajdonságokra, illetve az érvényben lévő akciókra. A rendszer segítségével határozott diszpozíciós stratégiát alakíthatunk ki, lehetőség van kiszállítási fok orientált, illetve költség orientált raktártervezésre is. A rendszer által kiszámolt és a kereskedő által jóváhagyott mennyiségek ütemezett megrendelések formájában automatikusan eljutnak a beszállítóhoz, aki – a sztenderd TecCom üzleti folyamatnak megfelelően – feldolgozza azt.